+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Admin Panel Looks Weird...

  1. #1

    Admin Panel Looks Weird...

    Hello Flynax,

    There seems to be something that has changed, but I don't know how it has. Maybe a Flynax update? It appears under the buttons in all sections of the admin panel.

    Example shown in the administrators area:



    Should I be concerned with the unrecognized area (pointed out by the black arrow) in the screenshot?

    I see that unrecognized area on most of the tabs in the admin area not just the admin tab.
    Attached Files Attached Files
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  2. #2
    Master
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Australia
    Posts
    495
    ye noticed that too on mine.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    United States
    Posts
    101

    I have those too and not sure

    Brian Jester,

    I have those as well. I hope someone has an answer.

  4. #4
    Thanks for the update guys, since you guys also have it, I am sure it's a Flynax update issue, but probably not something to worry about though in my opinion. But don't take only my word, let's see what a Flynax admin has to say about it.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  5. #5
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    463
    It is chrome browser problem. The other browsers like Firefox or IE do not have any problems.
    I am not sure if flynax can do anything for that.

    Quote Originally Posted by Brian Jester View Post
    Thanks for the update guys, since you guys also have it, I am sure it's a Flynax update issue, but probably not something to worry about though in my opinion. But don't take only my word, let's see what a Flynax admin has to say about it.

  6. #6
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,245
    Hello guys,

    it's due to the last chrome update

    here's the solution:

    go to ftp > admin > css > style.css

    find a code (~286):
    Code:
    Only registered members can view the code.
    change it to:
    Code:
    Only registered members can view the code.

  7. #7
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,028
    Thanks for the update, appreciated.
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

  8. #8
    Thank you Rudi!

    That was the solution!

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello guys,

    it's due to the last chrome update

    here's the solution:

    go to ftp > admin > css > style.css

    find a code (~286):
    Code:
    Only registered members can view the code.
    change it to:
    Code:
    Only registered members can view the code.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  9. #9
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    463
    It solves a portion of problem; compare Firefox and Chrome pictures


    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello guys,

    it's due to the last chrome update

    here's the solution:

    go to ftp > admin > css > style.css

    find a code (~286):
    Code:
    Only registered members can view the code.
    change it to:
    Code:
    Only registered members can view the code.
    Attached Images Attached Images

  10. #10
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,028
    ? I do not have that problem in chrome ?
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

+ Reply to Thread