+ Reply to Thread
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 70 of 70

Thread: Speed Configuration Guide for Multi-field/Geo filtering Plugin

  1. #61
    "Go to AP > Plugins > Multi-field > Add an Entry. The page will offer you two options: create a new data entry or as an addition to an existing data entry" - Option to add an existing data entry is not presented
    Attached Images Attached Images

  2. #62
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    930
    Quote Originally Posted by Manivannan Chinnaswamy View Post
    Option to add an existing data entry is not presented
    Hello,

    Multifield plugin doesn't work this way

    to add an item to existing entry you should click 'Manage' in front of your entry/item (hammer icon)

    and then click 'Add a New Item' button

  3. #63
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello,

    Multifield plugin doesn't work this way

    to add an item to existing entry you should click 'Manage' in front of your entry/item (hammer icon)

    and then click 'Add a New Item' button
    Thanks Rudi. PFA screenshot as I don't see any entry, hence there is no 'Manage' option shown. Thanks
    Attached Images Attached Images

  4. #64
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    930
    Try to reinstall the plugin or create a ticket and we'll look into the problem

  5. #65
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Try to reinstall the plugin or create a ticket and we'll look into the problem
    Thanks Rudi,

    Re-installation didn't help much. Created a support ticket. The number for the same is XVP-879470

  6. #66
    Quote Originally Posted by Leandro Figueiredo View Post
    Hi Mike F.

    How do I not display the Geo Filter in page "View Details"?
    It need appear only on the page of a category or subcategory.

    Attachment 199

    Hi all!

    This issue is still actual today. How can i show location block on subcategories page?

  7. #67
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    930
    Quote Originally Posted by Mahyaddin Loghmanov View Post
    Hi all!

    This issue is still actual today. How can i show location block on subcategories page?
    Hello,

    Could you create a ticket to look into the problem ?

  8. #68
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello,

    Could you create a ticket to look into the problem ?
    Hi Rudi!

    I've created the ticket 2 days ago, no reply yet. To look into the problem there is no need to look into my files. You can try it on Flynax demo. I want this block 2019-08-12_123752.jpg on picture to show on page https://classifieds.demoflynax.com/p...partments.html. If we go from listing types page to any category or subcategory page then this block disappears.

    Thanks!
    Last edited by Mahyaddin Loghmanov; August 12, 2019 at 09:46 AM.

  9. #69
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    930
    There is alternative solution for displaying box in categories without using 'Sticky' for pages:

    go to Common > Database or phpMyAdmin manager and run the following mysql query:

    Code:
    Only registered members can view the code.

  10. #70
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    There is alternative solution for displaying box in categories without using 'Sticky' for pages:

    go to Common > Database or phpMyAdmin manager and run the following mysql query:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    I think, Viktor's solution is better, because it points to a small typo in the code and we don't need to edit database.

    https://forum.flynax.com/showthread....ll=1#post26878

+ Reply to Thread