+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Content display, potential bug

  1. #1

    Content display, potential bug

    I have tested on 3 computers and still have the same problem.

    When you have an ad blocker (uBlock, Ad-blocker, ...) activated in your browser, the content of the listings disappears. Could you do the test to confirm that this is an error from the script or maybe from my computer.

    When you install the ad blocker please don't forget to turn it On for your own website or for a Flynax demo to check.

    ad-block_on.jpg ad-block_off.jpg

    Thank you

  2. #2
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,007
    so people need to turn an ad blocker specific for the site to get it to work? but still not sure why it would block flynax script ?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Pete Young View Post
    so people need to turn an ad blocker specific for the site to get it to work? but still not sure why it would block flynax script ?
    I think it's because this style rule "ad-info" used by Flynax for styling content boxes, this style rule is blocked by ad blockers systematically

    ad-info.jpg


    If I rename the style rule the content reappears even when activating Ad-blocker
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Mohamed Gharib; March 29, 2021 at 01:58 AM.

  4. #4
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,007
    Ok lets hear back from flynax on this one ?
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

  5. #5
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,086
    Hello Mohamed,

    I couldn't reproduce the same on my end with ad block extension

  6. #6
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello Mohamed,

    I couldn't reproduce the same on my end with ad block extension
    Hello Rudi,

    ok, i will test in other people. It is true that the 3 computers that I have at home have almost the same configuration.
    Otherwise, I will modify the "ad-info" class in the theme.

    Thank you

  7. #7
    Mohamed,

    Can you tell us what web browser you were using?

  8. #8
    I could not reproduce using:

    - Firefox
    - Edge

    I could not find the extension in Chrome.

  9. #9
    Quote Originally Posted by Joe Can View Post
    Mohamed,

    Can you tell us what web browser you were using?
    I tested with Firefox, Chrome and Edge

  10. #10
    Quote Originally Posted by Joe Can View Post
    I could not reproduce using:

    - Firefox
    - Edge

    I could not find the extension in Chrome.
    Good news! This mean the issue comes from my computer. Thank you for your feedback

+ Reply to Thread