+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: 404 page error

  1. #1
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,003

    404 page error

    https://screencast-o-matic.com/watch/crVI6EP7wl

    Please see video above / when an error is thrown it does not go to the 404 page, you either land on a listing page or as below.

    https:// mysite . net /united-states/ < the url generated in a 404 error or the listing page, but not redirecting to the mitesite .com /404 page

    Again happy to fix this myself if shown where / how

    Thank you.

    NB: This I think is connected to an even bigger problem / and involves googles indexing and links back to the site.
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

  2. #2
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,078
    By default, it doesn't go to 404 page and stays at the incorrect page showing the message that it doesn't exist

    I'll create a task of it to consider redirecting to the 404 page

    Thanks

  3. #3
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,003
    Yes thats ok for a listing then but the 404 page still has an error and does not work.

    if I type in any page name that does not exist, lets say

    mysite(.)com/rudi.html it does not go to the 404 page, instead it goes to mysite(dot)com/united-states
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

  4. #4
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,078
    For those who need to redirect from any error page to 404 page

    there is a solution:

    in includes > classes > rlNavigator.class.php > public function definePage()

    below this code:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    find and replace:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    with:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    Last edited by Rudi; March 5, 2021 at 08:10 PM.

  5. #5
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2,003
    Rudi I tried this code and got an error from memory. ? was using 4.7.2 maybe I done something wrong ? will check again.
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

  6. #6
    Master
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    Hungary
    Posts
    226
    I tried it too, I had no fault, but nothing changed, it showed the same as before.

+ Reply to Thread