+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Cron Issue...

  1. #1

    Cron Issue...

    Hello Flynax Team,

    I have setup cron on my hosting account

    it appears from my hosting panel that I have php 5.6 running. This is the php selector area of my hosting cpanel:

    My cpanel (php selector tab)

    Please Note the following:
    • The system's default version of PHP is 5.4
    • You're currently configured to use PHP 5.6
    • Selecting "PHP Stable" will set the handler to latest stable PHP version available in our servers. This version may change in the future. Use with caution
    • Selecting "PHP Edge" will set the handler to latest PHP version available in our servers. This version may change in the future. Use with caution
    /opt/cpanel/ea-php56/root/usr/bin/php /path/to/public_html/classifieds/cron/index.php

    I have changed the path above to protect server to /path/to/ part. I know it's correct. I am not getting any emails and no cron job is being performed. I tried earlier, and have received email but there was an error I deleted the email, but it was likely because I am running 5.6, not 5.4. so I changed to php5.6 instead of php5.4 (on the cron command) now I don't get any emails, nor is cron being performed.

    My admin panel in flynax software is set to receive emails for cron.

    Please help.
    Last edited by Brian Jester; October 29, 2019 at 01:13 PM.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  2. #2
    Update: I just checked my email, and in the last hour, 10:05am my time, I got the cron email from my website, and it appears like this in email:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    Also in another email is the following message:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    I removed the hash code off for security, but I checked the first link and it allow me to remove it, so I know it works.

    So is that email above correct? All I have to do now is adjust the time to run the cron.
    Last edited by Brian Jester; October 29, 2019 at 03:12 PM.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  3. #3
    This is resolved!
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  4. #4
    Master
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Fukushima
    Posts
    263
    Hello,

    Could someone help me?

    I followed the steps to setup the cron job but the content of the email I'm receiving is:


    X-Powered-By: PHP/7.1.33
    Content-type: text/html; charset=UTF-8

    Any suggestion?

    Thank you in advance


  5. #5
    Master
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Australia
    Posts
    431
    Quote Originally Posted by Skorpion View Post
    Hello,

    Could someone help me?

    I followed the steps to setup the cron job but the content of the email I'm receiving is:


    [FONT="]X-Powered-By: PHP/7.1.33[/FONT]
    [FONT="]Content-type: text/html; charset=UTF-8

    [/FONT]
    [FONT="]Any suggestion?

    Thank you in advance[/FONT]

    Mine says the same. I left it asuming its working.

+ Reply to Thread