+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Built years data entries problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    uk
    Posts
    37

    Question Built years data entries problem

    hi where do i find the years in the built data entries built years only go to back to 1940 need this to go back to 1895

    I've tried adding 1895 to the built data but does not show in dropdown menu please advise thanks.

  2. #2
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,969
    Hello,

    go to ftp/cPanel > includes > classes > rlCommon.class.php > public function fieldValuesAdaptation

    replace 1940 with your value

  3. #3
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello,

    go to ftp/cPanel > includes > classes > rlCommon.class.php > public function fieldValuesAdaptation

    replace 1940 with your value
    I have changed 1940 value to 1905 but I am still not going past 1942.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  4. #4
    Hello Rudi,

    Have you found another solution to fixing this? I have tried in the rlCommon.class.php file and made that adjustment, but still no luck.
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello,

    go to ftp/cPanel > includes > classes > rlCommon.class.php > public function fieldValuesAdaptation

    replace 1940 with your value
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  5. #5
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,969
    Hello Brian,

    Have you refreshed the system cache in Common > Refresh ?

  6. #6
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello Brian,

    Have you refreshed the system cache in Common > Refresh ?
    No, I will do that now. Sorry for the late reply.

    Update: Still not going below the year 1942.
    Last edited by Brian Jester; October 2, 2019 at 02:22 PM.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  7. #7
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,969
    The fact is that you've removed 'years range' entry from Data Entries

    you should return it back with the same key like on demo as it's a system field

    then update system cache

  8. #8
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    The fact is that you've removed 'years range' entry from Data Entries

    you should return it back with the same key like on demo as it's a system field

    then update system cache
    Ok Rudi,

    I am going to try that right now and I will post back with an update when I complete it.

    Update: I have created the Years Range data entry using the correct key as found in the admin area of the flynax demo, then I did a refresh system cache. I then added a new option 1941 but it won't display that in the car year field. I just can't seem to get the year to go earlier than 1942
    Last edited by Brian Jester; October 3, 2019 at 01:33 PM.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  9. #9
    I still don't have a solution to this issue, if someone can update me with a solution to this issue that would be great.
    Thank you - Your Welcome
    Brian

  10. #10
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,969
    I thought you would have guessed what's the reason

    and it's simple: you don't use 'Year Range' data entry for your field (Link to Data Entries)

    and instead, there are static entries

+ Reply to Thread