+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: [#GDT-419942]: Error in Tags Plugin

  1. #1
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,481

    [#GDT-419942]: Error in Tags Plugin

    [#GDT-419942]: Error in Tags Plugin - Wed 30/01/2019 9:22 PM

    /\ I have sent this in almost 2 weeks ago, also sent a follow up on - Fri 8/02/2019 11:00 PM and have still not heard anything back from anyone, are we able to check if it is in the system or should I start again with a new ticket ?


    regards
    Pete
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1

  2. #2
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    381
    Pete, may I know the problem and result.
    By the way, what does /\ mean?

  3. #3
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,481
    Quote Originally Posted by Pete Young View Post
    [#GDT-419942]: Error in Tags Plugin - Wed 30/01/2019 9:22 PM

    /\ I have sent this in almost 2 weeks ago, also sent a follow up on - Fri 8/02/2019 11:00 PM and have still not heard anything back from anyone, are we able to check if it is in the system or should I start again with a new ticket ?


    regards
    Pete
    /\ Points above

    The error was that the meta title did not resolve properly and it did not show the title of the tag, resulting in poor / zero results in search as none of the tags would have indexed correctly, I have deleted the video of the error that I made but I can whip up another to show you where there error was if you need it.


    Pete
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1

  4. #4
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    381
    Yes, i found some problems in tag cloud plugin include title problem you mentioned.

    If you go to Basic settings>tag cloud , you'll see two important parameters.

    1. Tag minimum length. default value is 3

    It means the minimum tag length for using by the plugin is 3 characters.
    Tag example : Sell car in sydney

    The plugin gathers all listings which contain these words: sell,car,sydney
    It should not gathers listings with 'in' word because minimum tag length is 3
    But unfortunately plugin does not work properly with this parameter and you can imagine what will happen.

    Solution: Go to plugins/tag_cloud/rlTagCloud.class.php

    Find: tc_tag_min_symbols
    Replace with: tc_tag_min_length

    2. Banned words

    If you add words like 'the,this,that,what,which,who,...' and your tag cloud is 'the best car price'
    So it prevents gathering listings which contain 'the' word.
    It seems, this part of code work properly, but do not forget to use this parameter.

    3. Missing title as you mentioned. Go to plugins/tag_cloud/tags.inc.php

    Find:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    Replace with:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    I think tag cloud needs a whole investigation.
    Last edited by Bahram Soltanirad; February 23, 2019 at 09:16 AM.

  5. #5
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,481
    appreciate the tips, thank you

    also added this link here for others as a sidenote to tags

    https://forum.flynax.com/showthread....-order-in-tags
    Last edited by Pete Young; February 23, 2019 at 09:46 AM.
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1

  6. #6
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,481
    for your number 3 option I have this added to the bottom as the fix ?

    [QUOTE]// by XXX

    $bread_crumbs[0] = array(
    'name' => $tag_info['Tag']
    );

    $page_info['meta_title'] = $bread_crumbs[0]['name'] . '

    yours seems a simpler fix ?
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1

  7. #7
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    381
    [QUOTE=Pete Young;25052]for your number 3 option I have this added to the bottom as the fix ?

    // by XXX

    $bread_crumbs[0] = array(
    'name' => $tag_info['Tag']
     

    $page_info['meta_title'] = $bread_crumbs[0]['name'] . '

    yours seems a simpler fix ?
    Well done! yours is good , but i usually try with minimum changes to the main code.
    Last edited by Bahram Soltanirad; February 23, 2019 at 12:42 PM.

  8. #8
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,481
    [QUOTE=Bahram Soltanirad;25053]
    Quote Originally Posted by Pete Young View Post
    for your number 3 option I have this added to the bottom as the fix ?



    Well done! yours is good , but i usually try with minimum changes to the main code.
    That is not my code so do not take credit that as it was a support fix
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1

  9. #9
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    381
    [QUOTE=Pete Young;25063]
    Quote Originally Posted by Bahram Soltanirad View Post

    That is not my code so do not take credit that as it was a support fix
    Ok, then thanks for sharing it.

+ Reply to Thread