+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Refine Search for a new Listing Type Does not Generate when creating a List Type

  1. #1
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,347

    4.7.0 Refin Search for a new Listing Type Does not Generate when creating a List Type

    https://forum.flynax.com/showthread....w-Listing-Type

    Thanks to Wei for helping, but when you create a new list type in 4.7.0 it does not generate the Refine Search option in Content Boxes, the normal search options, advanced, quick and my listings are generated in search.

    I have checked flynax demos, general, auto, and escort scripts and all flynax scripts are producing this error.

    Is there a simple patch fix for this please ?
    Last edited by Pete Young; January 8, 2019 at 09:02 PM.

  2. #2
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    712
    Hello Pete,

    Yes, this bug really exists

    Thanks for reporting it

    Go to ftp > admin > controllers > listing_types.inc.php > replace all occurrences of $_POST['page'] with $_POST['add_page']

  3. #3
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,347
    Thanks Rudi, appreciate your quick help.

    Pete

  4. #4
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,347
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello Pete,

    Yes, this bug really exists

    Thanks for reporting it

    Go to ftp > admin > controllers > listing_types.inc.php > replace all occurrences of $_POST['page'] with $_POST['add_page']
    Done this, it still does not work ?

    makes me mad there were 6 changes so when trying to go back to edit back how it was there are 14 now ? no idea what ones I changed, lost for words for it.

    is there I can find out which line numbers these were please so I can unfix what was not broken that's broken ?
    Last edited by Pete Young; January 9, 2019 at 05:35 AM.

  5. #5
    Quote Originally Posted by Pete Young View Post
    Done this, it still does not work ?

    makes me mad there were 6 changes so when trying to go back to edit back how it was there are 14 now ? no idea what ones I changed, lost for words for it.

    is there I can find out which line numbers these were please so I can unfix what was not broken that's broken ?
    I think there was 8 $_POST['add_page'] before you made the change, and now it added up to 14? I would restore the file from all backup/installation pack from flynaxdotcom.

  6. #6
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,347
    From memory it indicated 6 edits, I will try and locate the file and restore it, just wasted time annoys me. thanks champ

    Your tip to download from fly was a great one, thank you, I have been able to open the php in a word doc and attach line numbers to find the culprits, will await the official fix to the fix to be posted.
    Last edited by Pete Young; January 9, 2019 at 06:41 AM.

  7. #7
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,347
    Any Update on this I have done as suggested as above and I have double triple checked this and I still have the error, is there another part to this fix that has been missed out ?

  8. #8
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    712
    I've checked and this fix works well on my end

    maybe you did something wrong
    make sure that "Individual Post an Ad page" is enabled for your listing type

  9. #9
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,347
    ok will check this , Ok update yes that was the missing link, thank you Rudi all is working well now.
    Last edited by Pete Young; January 10, 2019 at 08:15 AM.

+ Reply to Thread