+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Filter Plugin has a Bug!!!

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany and Greece
    Posts
    88

    Filter Plugin has a Bug!!!

    Hi @all,

    the Filter Plugin has a Bug if the categories have icons.

    See filter-test on your Demo-Page:

    https://www.screencast.com/t/bXV6SohoxKp


    best regards
    Sakis

  2. #2
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,602
    Hello,

    You should go to ftp > templates > your template > tpl > blocks > categories.tpl > remove {rlHook name='tplPreCategory'}

  3. #3
    Quote Originally Posted by Athanasios Christou View Post
    Hi @all,

    the Filter Plugin has a Bug if the categories have icons.

    See filter-test on your Demo-Page:

    https://www.screencast.com/t/bXV6SohoxKp


    best regards
    Sakis
    weird, I don't have that problem, my category has icon but whether I click on the category title or the icon it still works fine

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany and Greece
    Posts
    88
    Hi @all,

    @Rudi, if I remove that, the image will no longer appear in the Categry collection. that alright.
    But in the filter plugin, the image is still displayed, which is ok.


    The error is that the link is not set up correctly.

    Ex.

    the text Abarth has the link: https: //www.xyz.xz/autos/search-results/category-id: 317 /

    Result: Filters the results


    the picture has the link: https://www.xyz.xz/autos/abarth/

    Result: jumps into the category and the user is confused.

    This error exists in the Filterplugin or categories_icons plugin on your Demoside and of course on my side.



    filter_cat_bug.PNG

    best regards

    Sakis
    Last edited by Athanasios Christou; November 3, 2018 at 10:14 AM.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany and Greece
    Posts
    88
    Hi,

    i found a solution!


    in /plugins/categoryFilter/fields/categories.tpl

    in Line 128 : commented out or delete {*rlHook name='tplPreCategory'*}

    after Line 170 before <a title="{if $lang[$cat.pTitle]}{$lang[$cat.pTitle]} .... , i put code from icon plugin and change the Link-URL :

    <!-- snipsel from icon plugin -->
    {if $cat.Icon && ($config.categories_icons_position == 'left' || $config.categories_icons_position == 'top')}
    {if $config.rl_version|version_compare:"4.4.0" >= 0}
    {assign var='lt_tmp' value=$listing_types[$cat.Type]}
    {else}
    {if isset($listing_types.$type)}
    {assign var='lt_tmp' value=$listing_types.$type}
    {else}
    {assign var='lt_tmp' value=$listing_type}
    {/if}
    {/if}
    {assign var='lt_page_path' value='lt_'|cat:$lt_tmp.Key}
    <div style="{if $config.categories_icons_position == 'left'}display: inline;{else}display: block;{/if}">
    <a class="category cat_icon" title="{$cat.name}" href="{$cfCategoryUrl}">
    <img src="{$smarty.const.RL_URL_HOME}files/{$cat.Icon}" title="{$cat.name}" alt="{$cat.name}" />
    </a>
    </div>
    {/if}
    <!-- end snipsel from icon plugin -->

    it works for me !


    Best Regards
    Sakis

  6. #6
    Hi,

    Is it just me or the filter plugin do not show category icons from category icon plugin no more. I just add some icons and it not showing. I remember it works before

  7. #7
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,602
    Hello,

    It doesn't support category icons

  8. #8
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello,

    It doesn't support category icons
    Hi Rudi,

    It used to support the icon from category icons. The post from Sakis above also have that part of code in the filter plugin? Or I thought so at least. If not then the category icon have nowhere to show.

  9. #9
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,602
    In fact, category icons plugin is for category box not Filter plugin: Listings > Listing Types > edit > Additional Category Box

  10. #10
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    In fact, category icons plugin is for category box not Filter plugin: Listings > Listing Types > edit > Additional Category Box
    Thanks for letting me know. I was almost certain I had the icon showed in my filter box a long time ago. Humhh

+ Reply to Thread