+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Is there a way to turn off listing boxes in the listing details page

  1. #1
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,974

    Is there a way to turn off listing boxes in the listing details page

    Currently you can add a listing box to categories and if you choose say apply to sub categories, which is ok but what happens is the do not stop at the category level and spill over into the listing details page.

    Is there a way I can tell the category boxes to not show on the listing details page and only to stay at category level ?


    https://screencast-o-matic.com/watch/cFj3jfqrwL
    Last edited by Pete Young; August 22, 2018 at 08:05 AM.

  2. #2
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,011
    Hello,

    Not sure that I understand you correctly
    but if you set your box for categories it will not appear on details page until you select 'View Details' page

  3. #3
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,974
    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    Hello,

    Not sure that I understand you correctly
    but if you set your box for categories it will not appear on details page until you select 'View Details' page
    https://screencast-o-matic.com/watch/cFj3Qgqrar

    Hello Rudi, I do not have "view Details" selected (see vid above) but it still shows on that page, and always has for as long as I can remember. I will check the flynax demo to see if I get similar results.

    I can confirm the same problem exists in demo flynax
    Last edited by Pete Young; August 22, 2018 at 09:49 AM.

  4. #4
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,011
    Now I see it, thanks, I'll create a task regarding this bug and it will be resolved in the next updates

    meanwhile, I've fixed it on your site and here is a solution: includes > classes > rlCommon.inc.php > function getBlocks()

    this:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    should be replaced with:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code

  5. #5
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,974
    ok thank you Rudi appreciated.

  6. #6
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    451
    Thanks Pete for the attention and Rudi for the solution.

  7. #7
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    451
    [QUOTE=Rudi;23573]Now I see it, thanks, I'll create a task regarding this bug and it will be resolved in the next updates

    meanwhile, I've fixed it on your site and here is a solution: includes > classes > rlCommon.inc.php > function getBlocks()

    this:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    should be replaced with:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    /QUOTE]

    Hello Rudi, Why your solution has not been applied in the new version?

  8. #8
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,011
    Hello Bahram,

    Because there a lot of tasks to do and in the last update tasks with higher priority were implemented

    and this one will be inlcuded later

    but you know how to fix it

  9. #9
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,974
    Hello Guys this is still a problem in 4.7.2

    and the files seem to have changed and there are now several instances of the mentioned code ? can you paste a copy of the new fix here please guys so I can Update please,

    cheers
    Pete

    PS I did try adding that code to the new version it dod take out the listing box but it also took out the advertising as well / banner ads
    Last edited by Pete Young; January 25, 2020 at 12:21 AM.
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

  10. #10
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,974
    Bump /\ Can we get an update on this fix please for 4.7.2?
    Getting Started or Starting Over with Your Classified Site? then Get Ready Set Fly V 4.7.1 > quietSecrets.net

+ Reply to Thread