+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Smarty literal and adsense issue

  1. #21

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    you should use css styles without a symbol * inside like in your previous example
    so it should be:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    and you can also use in html box
    Hello Rudi,

    I am disappointed! Fadil added *** because doesn't want to show real IDs from google.

    Hello Fadil,

    Go to ftp://admin>>controllers>>blocks.inc.php

    find code:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    and remove or comment it and try to add/edit google adsense code again.
    Last edited by Viktor; April 24, 2018 at 03:06 AM.
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  2. #22
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    872
    Ok,
    nevertheless, you can find your code using the button 'Source' in html editor after editing your box

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    118
    Hello, version 4.6.2 new install with banner plugin

    Mixed Content: The page at 'https://www.mysite.com/category.html' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://www.mysite.com/%22//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js%22/'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
    Last edited by Blackred; April 25, 2018 at 03:03 PM.

  4. #24
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    872
    Hello,

    It means that there is 'http' in your adsense url which is not acceptable for ssl connection,

    replace 'http://' with '//'

  5. #25
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    118
    hello Rudi,

    the problem, the new version 4.6.2 add " before and after link... result ==""link"" ... Why ?

  6. #26
    Would you please send us all original code from google adsense, We will check it.
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    118
    Hello Viktor,

    With original html link :

    <a href="https://tracking.publicidees.com/clic.php?partid=****&progid=****&promoid=****" target="_blank"><img src="https://tracking.publicidees.com/banner.php?partid=****&progid=****&promoid=****" border="0"></a>
    Result :

    <a href=""https://tracking.publicidees.com/clic.php?partid=****&progid=****&promoid=****"" target=""_blank""><img src=""https://tracking.publicidees.com/banner.php?partid=****&progid=****&promoid=****"" border="0"></a>

    Google Adsense :

    <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
    <!-- **** 300x250 -->
    <ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
    data-ad-client="ca-pub-*****"
    data-ad-slot="****"></ins>
    <script>
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    </script>


    Everything was working properly before the new version. I do not think that the problem comes adsense codes or links but the addition of "" in addition made by the new files

  8. #28
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    872
    We need to look at your site to investigate the problem
    if your site is online create a ticket
    otherwise, it's hard to tell anything certain

+ Reply to Thread