+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Smarty literal and adsense issue

  1. #21

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    you should use css styles without a symbol * inside like in your previous example
    so it should be:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    and you can also use in html box
    Hello Rudi,

    I am disappointed! Fadil added *** because doesn't want to show real IDs from google.

    Hello Fadil,

    Go to ftp://admin>>controllers>>blocks.inc.php

    find code:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    and remove or comment it and try to add/edit google adsense code again.
    Last edited by Viktor; April 24, 2018 at 03:06 AM.
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  2. #22
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,576
    Ok,
    nevertheless, you can find your code using the button 'Source' in html editor after editing your box

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    150
    Hello, version 4.6.2 new install with banner plugin

    Mixed Content: The page at 'https://www.mysite.com/category.html' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://www.mysite.com/%22//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js%22/'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
    Last edited by Blackred; April 25, 2018 at 03:03 PM.

  4. #24
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,576
    Hello,

    It means that there is 'http' in your adsense url which is not acceptable for ssl connection,

    replace 'http://' with '//'

  5. #25
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    150
    hello Rudi,

    the problem, the new version 4.6.2 add " before and after link... result ==""link"" ... Why ?

  6. #26
    Would you please send us all original code from google adsense, We will check it.
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    150
    Hello Viktor,

    With original html link :

    <a href="https://tracking.publicidees.com/clic.php?partid=****&progid=****&promoid=****" target="_blank"><img src="https://tracking.publicidees.com/banner.php?partid=****&progid=****&promoid=****" border="0"></a>
    Result :

    <a href=""https://tracking.publicidees.com/clic.php?partid=****&progid=****&promoid=****"" target=""_blank""><img src=""https://tracking.publicidees.com/banner.php?partid=****&progid=****&promoid=****"" border="0"></a>

    Google Adsense :

    <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
    <!-- **** 300x250 -->
    <ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
    data-ad-client="ca-pub-*****"
    data-ad-slot="****"></ins>
    <script>
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    </script>


    Everything was working properly before the new version. I do not think that the problem comes adsense codes or links but the addition of "" in addition made by the new files

  8. #28
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,576
    We need to look at your site to investigate the problem
    if your site is online create a ticket
    otherwise, it's hard to tell anything certain

+ Reply to Thread