+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Schema Markup

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    169

    Schema Markup

    How can I add schema below to beadcrumbs - loop

    Code:
    Only registered members can view the code.

  2. #2
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,285
    Hello,

    Go to ftp > templates > your template > tpl > blocks > bread_crumbs.tpl:

    insert the following code before the last "{/if}" at the bottom:

    Code:
    Only registered members can view the code.
    Last edited by Rudi; February 2, 2018 at 07:53 AM.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    169
    Hello Rudi,

    My breadcrubs is -> Home / Cars / Suzuki / Swift

    But current code for Schema only pulls -> Home / Cars / Suzuki




    See below example

    1
    @type Thing
    @id https://www.website.com/
    name Home

    2
    @type Thing
    @id https://www.website.com/cars.html
    name Cars

    3
    item
    @type Thing
    @id https://www.website.com/cars/Suzuki/
    name Suzuki


    Swift is missing ..can you modify code to add swift

  4. #4
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,285
    Hello Errol,

    Because our script displays only parent elements in breadcrumbs as it's used for navigation primarily

    if you need a full path you should go to ftp > includes > controllers > listing_type.inc.php > find at the bottom // build category bread crumbs

    change:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    to:
    PHP Code:
    Only registered members can view the code

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    169
    Hello Rudi,

    Changes where already there.
    Can you please take a look at my auto website to see my errors

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    142
    Hello Rudi!

    If category has no listing parent categories don't appear in the bread crumb, look at pictures
    2020-02-10_175710.jpg
    2020-02-10_175953.jpg
    How can I fix it?

    Thanks!

  7. #7
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,285
    Hello,

    it seems that you did something wrong in the code

    if you didn't modified any files create a ticket and I'll look into it

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    169
    Hello Rudi,

    Can you tell me in which tpl should i put schema json for schema to work in this url

    https://www.domain.com/body-style/suvs/

    The page is from Field Bound Box Plugin

  9. #9
    Flynax developer Rudi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Planet Earth
    Posts
    2,285
    Hello Errol,

    Go to plugins > fieldBoundBoxes > listings_by_field.tpl > {if !empty($listings)}
    Last edited by Rudi; May 3, 2020 at 08:52 PM.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    142
    Hello Rudi,

    This error appeared from version 4.8 to version 4.7 was normal. Fly. Demo site too has this issue,
    https://classifieds.demoflynax.com/u...lfa-romeo.html

    please look at picture:

    2020-05-16_144424.png

    If look at code it looks like https://classifieds.demoflynax.com/u...s/motors/.html

    I tried to replace some files from 4.7, but it didn't help.
    Last edited by Logmanov; May 16, 2020 at 11:49 AM.

+ Reply to Thread