+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Admin Interface Add Button not displaying

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    25

    Admin Interface Add Button not displaying

    In the admin area,
    Suddenly, I notice that a lot of the "Add A Listing" , or "Add an Account" buttons are no longer displaying.
    The gray left and right rounded corners are showing, but the actual text.

    I thought maybe somehow the phrase got removed from the language database, however
    An html inspection shows that there is an element defined style of "display: none important!;"
    <span class="center_add" style="display: none !important;">Add an Account</span>

    how did this start happening?

    and how do I undo it?

    Thanks for the help / advice

  2. #2
    Master
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tehran/Iran
    Posts
    489
    Maybe you replaced some texts by mistake, while working with an editor.
    There is nothing to do that in admin panel.

  3. #3
    Hello Tim,

    I have opened your admin panel and I see all buttons.
    https://www.screencast.com/t/PhvDAXSrev and https://www.screencast.com/t/HoAXs6la1u
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    25
    Solution: For whatever reason... "Add" button was tagged as an "Ad" by the Ad Blocker software that comes by default with Opera... not sure why.. .possibly just the word "Ad" was flagged.

    When I disabled ad blocker, it all worked fine. Happened suddenly because I recently updated Opera to new version with Ad-Blocker auto enabled.

+ Reply to Thread