+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Wildcard subdomian - page not found problem

  1. #1

    SOLVED Wildcard subdomian - page not found problem

    Trying to set up Wildcard subdomain

    1) Hosting /w Linode
    DNS Manager
    Hostname IP Address
    added "A" record
    *.Domain IP num

    2) Using VestaCP using apache 2.215 only ( no nginx frontend)
    DNS Zone file
    /home/$user/conf/dns/$domain.db
    added
    * 14400 IN A Domain IP

    3) Server Alias in apache configuration file
    added
    <VirtualHost *:80>
    DocumentRoot /home/www/domain.com/public_html
    ServerName domain.com
    ServerAlias *.domain. com
    </VirtualHost>

    Restarted Apache

    4) Flynax Admin
    admin
    Geo Filter - Location on subdomains = enable

    However when I click on Country getting: ERROR 404: Requested page not found.

    Am I missing anything here?

    BTW
    Forgot to mention before Flynax install /w (1) to (3) above wildcard was working i.e.
    dog.domain.com
    cat.domain.com
    usa.domain.com
    all of the above was working - no errors

    SOLVED
    I forgot, VestaCP also requires a CNAME record ...Arrr stupid me
    After Adding it , rebooting server and clearing Flynax cache
    It worked !
    Last edited by Nizam Karim; July 9, 2017 at 06:39 PM. Reason: solution

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    29
    I did all the above and failed to make it work it on Cent os7 Cpanel, is there any special setting that need to be addressed to on CentOS7?

  3. #3
    Hello Sam,

    If you use Cpanel you need to create wildcard domain only and all subdomains will work.
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    29
    Dear Viktor

    I Created wildcard domain successfully, Then changed Listing_type setting in admin, restarted apache

    Tried after an hour - Did not work

    Then created record in Zone Editor pointing to same IP, restarted apache

    still did not work

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    29
    I am still facing problem, Have created a ticket also, Please help

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    29
    Wildcard domain has worked, it was because of Auto SSL was not providing SSL certificate for subdomains.

    Somehow when Subdomain is switched on from FlynaxAdminPanel - buyers can not send message to sellers and message sending screen is stuck at loading

    now I have given up on wildcard and have moved on,Snip20180718_4.png

  7. #7
    I have checked it on your side and all working properly for me. I have answered you in ticket and send video too.
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

+ Reply to Thread