+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Language Problem

  1. #1

    Language Problem

    My site always takes the english language as startpage for the first visit.
    After that it gets the cookie and I can go to the German startpage.
    Default language is German. I built a custom age restriction, but the problem was
    already before.

    First Visit: www.xloves.ch/en/ English Page
    After I can open www.xloves.ch German Page

  2. #2
    Which language you want to default?

  3. #3
    I want German language as default but if I visit for the first time www.xloves.ch
    it redirects me to www.xloves.ch/en/

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    154
    At the start it is German. Probably just you're cache forced to open in english :-)

    From here its right

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    29

    Quote Originally Posted by Florian Steudler View Post
    My site always takes the english language as startpage for the first visit.
    After that it gets the cookie and I can go to the German startpage.
    Default language is German. I built a custom age restriction, but the problem was
    already before.

    First Visit: www.xloves.ch/en/ English Page
    After I can open www.xloves.ch German Page
    Hello

    you should edit this file

    xloves.ch/includes/classes/rllang.class.php

    if you use version 4.5.2 in line 375
    find this code
    PHP Code:
    Only registered members can view the code

    and change to this

    PHP Code:
    Only registered members can view the code

  6. #6
    Hello Amir,

    I suggest you create a ticket and we'll check your problem.
    Thank you, Curtis.
    @Flynax Company

  7. #7
    Any fix for this? I just notice that this is indeed a problem. From 4.5.1 and 4.5.2
    First visit you will be redirect to domain.com/en/ even though you set your default lang to be domain.com/de or any other default lang. It does not matter. First visit always goes en/
    Hard fix for this is to remove english en/ lang. which is very sad
    You can replicate this mode easily by going to flynax demo here: https://classifieds.demoflynax.com
    Go to admin, set default lang to any other than English. Clear cache and then visit demo again. It will show En

  8. #8
    Hi there,


    1. It's difficult proccess and we're work to improve it
    2. I suggest to try the following temporary fix:


    open file /includes/classes/rlLang.class.php and find function preferedLanguageRedirect()
    in line ~351 after row with code:


    Code:
    Only registered members can view the code.

    add new row with code:


    Code:
    Only registered members can view the code.

    Attached Images Attached Images
    Thank you, Curtis.
    @Flynax Company

+ Reply to Thread