+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: There is a bug in numeric fields! Account details

  1. #11
    Master
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Australia
    Posts
    320
    Quote Originally Posted by John View Post
    Hello Guys,
    The issue with the first 0 which you are discussing in this thread already solved in Flynax 4.1.0
    Please wait for update, it will be released soon!

    John
    Hello john its now 2019 and i use version 4.7.2 and still the numeric field wont take a "0".
    Im in australia and i need to be able to use a "0" infront of a phone number and a mobile number.

    any help on this?

  2. #12
    Very strange, because I have checked it on the latest version of the product and you can add 0 to each part of the phone field.
    Attached Images Attached Images
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  3. #13
    Master
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Australia
    Posts
    320
    Quote Originally Posted by Viktor View Post
    Very strange, because I have checked it on the latest version of the product and you can add 0 to each part of the phone field.
    Hello victor, yes the phone number works. Im talking aabout the mobile number if you create a numerical field. It ommits the 0 infront of the number.

  4. #14
    Master
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Australia
    Posts
    320

    ok victor, you r right.

    My work around is to create another phone type reg field, call it mobile and change the area code to 4 and number to 6 that way i get to punch in a 10 digit mobile number with a "0" infront.
    Im happy now i can carry on.

+ Reply to Thread