+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Add listing Steps count problem

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    174

    Add listing Steps count problem

    When I add a new listing, the page shows me 6 Steps to complete; however, after I selected a category, it jumps to the 2nd Step and shows me only 4 Steps to complete.
    Please refer to the snapshots in attachment.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Hover over the 1 2 3 4 5 steps image it should tell u what they say and you can see whats steps have been cutout. may make more sense

    In your first image your on category selection so i guess the system will assume that you will need all steps depending on the category you choose.
    In your second image you have choosen the category so now its giving the actaul steps for that category.
    Last edited by Chris Brown; May 8, 2012 at 05:10 AM.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    174
    OK, it makes sense now.
    If I understand correctly, the Steps are based on selected Listing Plan.

    It’s still looks unfriendly, since the numbers does not correspond to Steps involved.
    For instance: it will be much better to give Names for these Steps rather than use Numbers.

    Example: Category -> Listing Plan -> Details -> Pictures > etc.

    Q: is there any way to change the Numbers into Names (words)?

  4. #4
    Flynax developer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    638
    Try following:

    open includes/controllers/add_listing.inc.php

    find code

    Code:
    Only registered members can view the code.
    change it to

    Code:
    Only registered members can view the code.
    Not sure what it does but seems what you need.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    174
    Thank you Mike, it works!

    In addition, is there any chance to get rid of “Done”, which is the last Step?
    So, I can display only “Checkout” as a last Step.
    Because this page already shows too many Steps, and this "Done" just sounds like another one.

    Please refer to snapshot in attachment.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Flynax developer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    638
    open templates/your_tpl/controller/add_listing.tpl

    Code:
    Only registered members can view the code.
    change to
    Code:
    Only registered members can view the code.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    18
    any solution to take out -done- the last step for wide template?
    Last edited by brand391; July 27, 2015 at 06:05 PM.

+ Reply to Thread