+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: "Auto Main Red" template installation

Hybrid View

  1. #1

    "Auto Main Red" template installation

    Hello everybosy,
    I got Flynax Classified Ads Software Licence recently and the "Auto Main Red" template for its features and design.
    Classified Software has been installed and it works.
    How do I install the Premium template (Auto Main Red) I purchased? I extracted the file FL93LXK8F92S_auto_main_red (v4.5.2).zip to get the auto_main_red directory that I transferred into the "templates" folder that is at the root of the website using Mozilla ftp client. When I activate it and refresh the frontend page, it's just a blank page with the following message:
    The file "http://www.mywebsite.com/templates/auto_main_red/css/jquery.ui.css" does not exist or unreadable
    Indeed, yes by making comparisons with other existing templates, I confirme that some files do not exist in the auto_main_red folder.
    How to make this template work and set it as a default template.
    I'll very gratefull for eventual replays

  2. #2
    Hello Salahadine Abdoulaye,

    Would you please open ftp://templates/auto_main_red/
    you should see 4 folders there. Also maybe you have caching system on your server.
    And check permissions for a folder: ftp:/tmp/compile. Permissions should be 755
    Viktor,
    Flynax technical department,
    Best wishes.

  3. #3
    Hello Voktor,
    thanks a lot for your help and I apologize for answering you 2 days later. I moved to country side and I'm right now back.
    It's right. There are 4 folders and one file in ../templates/auto_main_red directory ( css, img, js, and tpl) and the file "settings.tpl.ph" . But other templates have some more files for exemple General wide template have without sttings.tpl.ph , ap.js.tpl , browser.upgrade.htx

    As you see below I maked ( chmod 755 folder_name) for tmp, compile and aCompile but the template doesn't work. I tried with ( chmod 757 folder_name) also and it runs the same blank page with the above messege

    root@ns3mnst3:/var/www/clients/client1/web1/web/tmp# ls -al
    total 36
    drwxr-xr-x 8 web1 client1 4096 janv. 21 00:09 .
    drwx--x--x 13 web1 client1 4096 janv. 21 00:10 ..
    drwxr-xr-x 2 web1 client1 4096 janv. 21 00:33 aCompile
    drwxr-xr-x 2 web1 client1 4096 janv. 21 00:12 cache_1554798583
    drwxr-xr-x 2 web1 client1 4096 janv. 21 00:33 compile
    drwxr-xr-x 2 web1 client1 4096 janv. 20 23:59 errorLog
    -rw-r--r-- 1 web1 client1 43 janv. 20 23:59 .htaccess
    drwxr-xr-x 2 web1 client1 4096 janv. 20 23:59 mCompile
    drwxr-xr-x 2 web1 client1 4096 janv. 20 23:59 upload
    root@ns3mnst3:/var/www/clients/client1/web1/web/tmp#
    Last edited by Salahadine Abdoulaye; February 5, 2017 at 11:49 PM.

  4. #4
    Flynax developer John's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    587
    Hello Salahadine,
    The "Auto Main Red" template you have wasn't fully downloaded, there are many files missing.
    I have re-downloaded the template and uploaded it to your server, now the front-end works fine.

    John

  5. #5
    Hello !
    Thank you a lot John. You're very helpful
    I just logged into https://www.flynax.com/ >> My Domains >> Templates tab >> and I downloaded the template from there.
    Now it's ok so one more time thank you.

+ Reply to Thread