+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Featured Listings images not same size - thread 2

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Qld Australia
    Posts
    128

    Featured Listings images not same size - thread 2

    Ok this is a little less confusing - can we please stick to this topic - open your own thread if you have a problem fellas!

    Further to my last thread to try and clear this up at http://forum.flynax.com/showthread.p...-not-same-size

    I did the edit as you suggested but it didnt make any difference to the size of the Featured Listing box sizes.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    156
    It worked for me but then it broke the Gallery showing onl 3 images by default with an awful gap between them:

    Screen Shot 2015-09-18 at 10.43.28.png

    Viktor said this is 'normal', but it's not ("Right now on home top gallery doesn't exist any listings. System show 3 like demonstration. Add 5-10 or more listings for testing and you will see normal view. I don't know how you can test site without any listings. ")

    This new CSS setting breakes the gallery view. Why cna't this be the same as on th flynax demo page? I thought that's the same script

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    156
    Hi, can someone look into this issue please?

  4. #4
    Flynax developer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    638
    As i know you have ticket with all reported problems, please reply there. Thank you.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    156
    Ticket created

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Qld Australia
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by Geoffrey Doohan View Post
    Ok this is a little less confusing - can we please stick to this topic - open your own thread if you have a problem fellas!
    Mike F - thank you, I gave up on my last hijacked thread and this was starting to go that way also.
    Client_uk - what didnt you understand about the above that I posted for your benefit at the start of the thread ....... you'd already hijacked that thread so I started this one!

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Qld Australia
    Posts
    128
    Mike - this problem has happened on both sites and been fixed prior to this time. Did you want me to open a ticket concerning this or did you want Client_UK to open a ticket ... confused!

+ Reply to Thread