+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Plan Pricing is deleting the last 0 ? how to fix

  1. #1
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,470

    Plan Pricing is deleting the last 0 ? how to fix

    using the modern blue template / when i add a price to a plan in the admin panel ? ex 1.50 the panel the auto deletes the 0 and makes it 1.5 > this is also repliacted in the public display the user see's when deciding on a plan as 1.5

    how do i edit this to show correct as $1.50 or 1.50

    thanks
    pete

  2. #2
    Quote Originally Posted by Pete Young View Post
    using the modern blue template / when i add a price to a plan in the admin panel ? ex 1.50 the panel the auto deletes the 0 and makes it 1.5 > this is also repliacted in the public display the user see's when deciding on a plan as 1.5

    how do i edit this to show correct as $1.50 or 1.50

    thanks
    pete
    Hello Pete,

    You can try make the following:

    1. find file /admin/controller/listing_plans.inc.php (~330)
    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    2. and replace to:

    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    3. and find row (~402)

    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    4. and replace to:

    PHP Code:
    Only registered members can view the code
    Thank you, Curtis.
    @Flynax Company

  3. #3
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,470
    ? Hello Curtis I edited the changed line 'Price' => (double)$_POST['price'], to 'Price' => $_POST['price'], and nothing happened still stayed the same ?

  4. #4
    Quote Originally Posted by Pete Young View Post
    ? Hello Curtis I edited the changed line 'Price' => (double)$_POST['price'], to 'Price' => $_POST['price'], and nothing happened still stayed the same ?
    Hm, can you give me access to your site for checking of it?
    May be the problem in the frontend only.
    Thank you, Curtis.
    @Flynax Company

  5. #5
    Hi Pete,

    I've changed the type of field from float to varchar (255) also in the database.
    You can check it again.
    Thank you, Curtis.
    @Flynax Company

  6. #6
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,470
    Thanks Curtis that fixed things, appreciated
    Pete

+ Reply to Thread