+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: add a listing first image upload problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    27

    add a listing first image upload problem

    When a visitor adds a listing, the first step asks them to upload an image. after the third step, they're again asked for more pictures to be uploaded.

    step 1:
    step1.PNG

    step 4:
    s2.PNG

    the problem is, the upload from the first step is never successful. No errors or anything, but the image is simply not showin in the listings pictures. The 4th step is working fine. So how can I just remove the add a picture from the first step? I only need the second upload functionality

  2. #2
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,928
    So how can I just remove the add a picture from the first step? I only need the second upload functionality
    that option would be found i think in the submit form found under categories / build forms

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    27
    thank for replying, Pete, but even though it should be there, it's unfortunately not.

    here is the screenshot of my "Build a Submit Form" page:
    Capture.jpg

    but I still see the Add picture part when adding a listing

  4. #4
    Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    1,928
    pop a ticket into the system and grab a fix to the fault.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    27
    have done so already.

+ Reply to Thread