+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Frontend doesn't load

  1. #1

    Frontend doesn't load

    I have installed the auto classified script. while the backend is running properly the frontend doesn't load.

    Error log
    [05-Aug-2010 17:51:35] PHP Fatal error: Unable to read 4661 bytes
    in /home/bestauto/public_html/includes/classes/rlNavigator.class.php on line 0

    Has someone any idea ?

  2. #2
    Flynax developer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    638

    Re: Frontend doesn't load

    Hello,

    Seems your server does not have Zend optimizer installed ,
    please send ticket in our helpdesk support.flynax.com/tickets/ or email to support@flynax.com we will help to resolve it.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Re: Frontend doesn't load

    I had this issue just now...
    In case anyone has this, and before creating a ticket: Force binary file transfer. It will fix the issue.

  4. #4
    Flynax developer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    638

    Re: Frontend doesn't load

    Hello Tiago,

    Thank you for sharing your experience with others, i think it will help to fix the issue when zend optimizer is not the case.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Re: Frontend doesn't load

    Same problem... It only shows a blank page but shows the admin fine...

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Re: Frontend doesn't load

    Hello Terry Snow,
    We see your site not on-line and you sis not send our manager the ftp access.
    You changed the domain name and we need to change the license on your ftp.
    Please send your ftp access to Flynax tech department.

    Thank you.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    113

    Re: Frontend doesn't load

    I have the same problem, I can see my admin area but to the public site it says:

    Violation of license contract detected.
    You can not use reefLESS Software on this domain, please contact reefLESS Software owners to resolve this issue.

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Re: Frontend doesn't load

    Hello Sergio Barcelo,
    You had several problems with your IP and NS settings.
    Our managers fixed this problem in our Live chat.

    Thank you.

  9. #9

    i'm also having this issue

    Can you someone point me out what's the problem ? i have installed iontube and zend optimizer.
    And i have also check the php info and they are fully loaded. But the fronted doesn't load.It just showing the blank page.

    Thanks,
    winminsoe

  10. #10
    Flynax developer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    638
    Possible issue is permissions on the tmp folder, more about the issue you can get if you enable debug in the includes/config.inc.php

    open the file and change

    Code:
    Only registered members can view the code.
    to

    Code:
    Only registered members can view the code.
    in addition to the blank screen you should get error message.

+ Reply to Thread