Search:

Type: Posts; User: Brian Jester

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    9

    My Profile Page...

    Hi,

    I don't know if this is an issue or not, but on the my profile page account settings tab, I noticed that in the country select menu, only a handful of countries display, shouldn't that display...
  2. Replies
    3
    Views
    43

    Rudi, I cleared my browser history on my phone...

    Rudi,

    I cleared my browser history on my phone and then viewed the page again, this is what happened. When the page loaded, the groups were open and the up arrow appeared, that is good, but then I...
  3. Replies
    3
    Views
    43

    Rudi, I will send you an image.

    Rudi,

    I will send you an image.
  4. Replies
    2
    Views
    28

    Thank you Rudi! Regards, Brian

    Thank you Rudi!

    Regards,
    Brian
  5. Replies
    2
    Views
    28

    Footer Issue...

    Hi,

    I have figured out how I want my footer to be, so I temporarily added all my pages to the footer menu from ap->pages, and all is ok, except that the css that I added has changed the way the...
  6. Replies
    3
    Views
    43

    Post ad page couple of issues

    Hi,

    1. On the post ad page, the small arrows on the group name divs is not visible in small resolution. on mobile (ex: 360px wide)
    2. The language bars (post ad page) in the same mobile size,...
  7. Replies
    2
    Views
    58

    Thank you Rudi! Regards, Brian

    Thank you Rudi!

    Regards,
    Brian
  8. Replies
    2
    Views
    58

    Small issue in mobile

    Hello,

    Could someone check on my homepage in small screen size (360 x 720) on the map, when clicked to choose listing type, the community type is not showing. I think it is there but cut off. I...
  9. Replies
    10
    Views
    427

    Rudi, In the post ad page for vehicles, there...

    Rudi,

    In the post ad page for vehicles, there are no labels for the radio buttons, I want the labels to show there. The only places I don't want there to be labels is where a placeholder will be...
  10. Replies
    5
    Views
    142

    Hi Rudi, I just tried replacing the code, but...

    Hi Rudi,

    I just tried replacing the code, but still shows the same error at the bottom of the polls page, and also still unable to vote.

    Update: I have undid the changes, in case you go to...
  11. Replies
    5
    Views
    142

    I had this issue in the past, I remember deleting...

    I had this issue in the past, I remember deleting the poll, and I believe that did fix the issue, but why would I need to delete the plugin? Is there a work a round for this?
  12. Replies
    5
    Views
    142

    Poll Plugin Issue...Again

    Hi,

    I am not sure why, maybe another plugin causing this?

    At the bottom of the polls page, https://www.worldclassads.com/classifieds/polls.html I see the following message: I believe I had to...
  13. Replies
    1
    Views
    118

    I assume this would be pretty simple to align...

    I assume this would be pretty simple to align those radio buttons and recurring checkbox along side the plan drop down menu and remove the listing field group under on the post ad page?
  14. Replies
    3
    Views
    73

    I will have to get more listings to show this,...

    I will have to get more listings to show this, it's not too important right now, but since I found out about it yesterday, I thought I would post, but it's not too important yet.
  15. Replies
    3
    Views
    73

    Individual Seller Page Issue...

    Hi,

    When I am inside the ap -> accounts -> my admin account page I have a url like: https://www.worldclassads.com/classifieds/administrator/ but when I click on that link it doesn't show any...
  16. Replies
    9
    Views
    194

    I got it, I had to contact my webhost, they...

    I got it, I had to contact my webhost, they changed the path and all is working fine.
  17. Replies
    7
    Views
    210

    Hi Ray, If you are referring to the software...

    Hi Ray,

    If you are referring to the software server, I would stick with apache since it is widely used. As for hardware, it really all depends on your traffic and what you plan to do with it....
  18. Replies
    0
    Views
    111

    Visitor Suggestion

    Hi,

    I was thinking that it might be a good idea to make a Visitor 'account' feature to make certain features (ex: posting ads, contacting sellers etc..) disabled. Ex: disable all post ad buttons...
  19. Replies
    9
    Views
    194

    Sorry the link autodeleted after 30 minutes....

    Sorry the link autodeleted after 30 minutes.
    Here is one that will last all day.

    https://ibb.co/Wt5WMBh
  20. Replies
    9
    Views
    194

    Hi Rudi, Here is a screenshot of the email: ...

    Hi Rudi,

    Here is a screenshot of the email:

    https://ibb.co/0MsxFSg

    Update: I just had my hosting company downgrade my php version from 7.4 to 7.3, but I am still getting the error shown in...
  21. Replies
    9
    Views
    194

    Hi Rudi, The email comes in as cron daemon,...

    Hi Rudi,

    The email comes in as cron daemon, and the body of the message is all html code, I don't have it handy, (deleted it) but it will be back tonight I am sure when the cron job runs again, I...
  22. Replies
    9
    Views
    194

    Cron Issue...

    Hi,

    Is anyone else getting a cron daemon email instead of the actual cron job email? I think maybe this might be a php issue, does anyone know if php 7.4 is causing my issue? I deleted my last...
  23. Replies
    9
    Views
    329

    Exactly Rudi! Thank you! Brian

    Exactly Rudi!

    Thank you!
    Brian
  24. Replies
    9
    Views
    329

    Rudi, Here is a video of the problem at my...

    Rudi,

    Here is a video of the problem at my end, I cleared my browser cache, and also in the admin->panel refresh as well.

    https://forum.flynax.com/attachment.php?attachmentid=4112&stc=1

    Brian
  25. Replies
    9
    Views
    329

    Hi Joe, I Updated system cache in admin panel...

    Hi Joe,

    I Updated system cache in admin panel -> basic settings. Still has not changed. :(

    Brian
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4