+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Threads 1 to 20 of 48

Forum: Flynax v4.0

Flynax 4.0 version bugs reports

  1. (Banner plugin) Text type banner is missing!

    Started by PGGO‎, July 17, 2012 06:17 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,712
    July 17, 2012, 08:45 AM Go to last post
  2. (Plugin) Promo code does not applies to

    Started by PGGO‎, April 27, 2012 06:15 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,057
    May 1, 2012, 12:31 AM Go to last post
  3. 4.10 Onlin Plugin starts to retract visitors

    Started by Morgan Bohman‎, September 17, 2012 05:49 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,760
    September 18, 2012, 06:53 AM Go to last post
  4. Account activation email template username missing

    Started by Motaz Tawfik‎, June 1, 2012 11:16 PM
    • Replies: 1
    • Views: 2,961
    May 12, 2013, 08:53 PM Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 3,131
    July 26, 2012, 07:10 AM Go to last post
  5. Add listing Steps count problem

    Started by PGGO‎, May 8, 2012 12:55 AM
    • Replies: 6
    • Views: 7,697
    July 27, 2015, 05:55 PM Go to last post
  6. Admin Data Entries Bug

    Started by Shawn Hall‎, August 1, 2012 12:02 AM
    • Replies: 5
    • Views: 3,006
    May 23, 2013, 10:04 PM Go to last post
  7. Advance Search for Price Range, Start value from?

    Started by rosegarden‎, July 6, 2012 06:55 AM
    • Replies: 2
    • Views: 2,534
    July 26, 2012, 05:39 AM Go to last post
  8. Banner Problem

    Started by Steffen Buschkemper‎, June 21, 2012 06:44 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,839
    June 22, 2012, 03:54 AM Go to last post
  9. Cant upload images to existing listing via Admin Panel

    Started by PGGO‎, May 6, 2012 03:43 AM
    • Replies: 9
    • Views: 5,062
    February 9, 2013, 07:36 PM Go to last post
  10. Question Category RSS Bug in Auto_Brand Template

    Started by Noel Bautista‎, October 7, 2012 01:54 PM
    auto_brand, feeds, rss feeds, rss-feed
    • Replies: 1
    • Views: 2,371
    October 8, 2012, 01:47 PM Go to last post
  11. category shows listings after deletion

    Started by Colin Williams‎, January 29, 2012 11:46 PM
    • Replies: 6
    • Views: 3,978
    August 8, 2012, 05:46 AM Go to last post
  12. Confirmed user still cant add a listing !

    Started by Motaz Tawfik‎, June 1, 2012 11:35 PM
    • Replies: 1
    • Views: 2,204
    June 15, 2012, 08:30 AM Go to last post
  13. Exclamation Currency position change not working!

    Started by Steffen Buschkemper‎, May 13, 2012 02:20 PM
    • Replies: 9
    • Views: 4,681
    April 23, 2013, 09:32 AM Go to last post
    • Replies: 0
    • Views: 1,600
    June 24, 2012, 01:31 PM Go to last post
  14. Question Error in Templates -> js_config.tpl ???

    Started by Steffen Buschkemper‎, April 6, 2012 06:12 PM
    code, error, general 4.01 templates
    • Replies: 2
    • Views: 4,924
    July 26, 2012, 05:09 AM Go to last post
  15. Error when adding website URL during listing submission.

    Started by PGGO‎, May 8, 2012 01:58 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 6,222
    July 26, 2012, 05:03 AM Go to last post
  16. Errors in E-mail Templates

    Started by PGGO‎, August 15, 2012 05:49 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 5,271
    July 28, 2014, 11:26 AM Go to last post
  17. Graphic design bug in top navigation of General Classifieds v4

    Started by PGGO‎, April 27, 2012 07:08 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,172
    July 26, 2012, 05:01 AM Go to last post
    • Replies: 5
    • Views: 3,373
    October 20, 2012, 12:09 AM Go to last post

+ Post New Thread

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread